KONTAKT info

 

Boyes Musikkompani

Risalleén 27, 0374 Oslo

boyeskompani@gmail.com

 

Få Boyes Musikkompanis nyhetsbrev

 

 

BCO på BACKLASH

Siste nytt

BCO på BACKLASH

Mathias Susaas Halvorsen

IMG_1725.PNG

Vi kan med heftig begeistring meddele at vårt hjertebarn Boyes Caféorkester nettopp har inngått en avtale med det Berlin-baserte plateselskapet Backlash. Planen er å lage en “live”- plate, tatt opp over en bakgrunn av purrende latter og klirrende glass i ekte BCOsk ånd. Innspillingen finner sted i april neste år, med planlagt plateslipp høsten 2020. Vi gleder oss vanvittig til å sette igang for fullt med alt som skal til for å gjøre dette til en heidundrende debutplate med futt i. Følg med her for mer info om hvor, når, hva og hvordan man kan få tak i program, billetter, annen info og plata (når den tid kommer).