KONTAKT info

 

Boyes Musikkompani

Risalleén 27, 0374 Oslo

boyeskompani@gmail.com

 

Få Boyes Musikkompanis nyhetsbrev

 

 

IMG_0890.JPG

Wooden Elephant

Wooden elephant spiller elektronicaalbum rekomponert for fem strykere. Kvintetten består av bratsjist Ian Anderson, som også gjør alle arrangementene, Hulda Jónsdótter og Aoife Ní Bhriain på fiolin, Celist Stefan Hadjev og Nikolai Matthews på kontrabass. Wooden Elephant har, siden de startet i mai 2017 urfremført ved PODIUMfestivalen i Esslingen, besøkt Cros Linx festival i Nederland, PODIUMfestivalen i Haugesund, Beethovenfest i Bonn, Dusseldorf festival og Nordisk musikkuke i Hasselt.

HOMOGENIC
Homogenic er en presentasjon av Björksikoniske elektronicaalbum fra 1997. De elektroniske lydene har blitt oversatt til strykerne som i tillegg til sine instrumenter må traktere diverse andre objekter for å gjenskape björks rytmiske og melodiøse tonespråk.

KID A
KID A ble naturlig å gjøre i forlengelse av Ians gjentatte samarbeider med Jonny Greenwood og London Contemporary Orchestra. Denne oppsetningen er et unikt eksempel på kreative alternative spilleteknikker, integrert i albumets overordnede form og intensjon.